Zoran Mamić
 Damir Krajač / Cropix
NA METI TAJKUNA

ZORAN MAMIĆ SELI NA OTOK? Bivši trener Dinama preuzima klupu posrnulog engleskog velikana i bivšeg dvostrukog prvaka Europe?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2018. 16:00

Bivši trener zagrebačkog Dinama Zoran Mamić (46) uskoro bi svoju trenersku karijeru mogao nastaviti na Otoku.

Preciznije, na klupi Nottingham Foresta, momčadi koja se natječe u Championshipu, engleskoj drugoj ligi.

Grčki i arapski mediji prenose vijest o Mamićevom mogućem preuzimanju nekadašnjeg europskog velikana, dvostrukom osvajaču Kupa prvaka (1979. i 1980.).

Nottingahmov vlasnik je Grk Evangelos Marinakis, koji je ujedno i vlasnik Olympiacosa i navodi veliki Mamićev fan, inače aktualnog trenera Al-Aina.

U Nottingham Forestu su trenutno u potrazi za trenerom, nasljednikom Marka Warburtona koji je dobio otkaz na staru godinu.

ZAGREB, CROATIA - JULY 28: Head coach Zoran Mamic of Dinamo Zagreb reacts during the UEFA Champions League Third Qualifying Round 1st Leg match between FC Dinamo Zagreb and FC Molde at Maksimir stadium on July 28, 2015 in Zagreb, Croatia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic / Getty Images

Inače, Mamić je ugovorno za Al-Ain vezan do ljeta, a hoće li uistinu uskoro preseliti na Otok trebalo bi biti poznato vrlo brzo...

Podsjećamo, Mamić je trenersku karijeru započeo u Dinamu 2013. godine, nakon čega je vodio Al.Nassr, a od 2017. godine je na klupi Al-Aina.

Linker
19. svibanj 2024 12:12