Marcelo i Modrić
 David Ramos/Getty Images / Getty Images
PRENOSE ŠPANJOLCI

ZVIJEZDA KRALJEVSKOG KLUBA SVE SE VIŠE POVEZUJE S ODLASKOM U ITALIJU, A ON PORUČUJE Ako me Real neće trebati otići ću, bit ću tužan, ali otići ću...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2019. 12:28

Brazilac Marcelo iza sebe ima jednu od lošijih sezona otkako je stigao u Real Mardid. Sudjelovao je tek u 12 utakmica od mogućih 23, a njegov pad forme najbolje je iskoristio mladi Sergio Reguilón.

U razgovoru za Esporte Interativo Brazilac je otkrio kako bi uskoro mogao i napustiti Santiago Bernabeu ukoliko ga klub više ne bude trebao. Mogao bi Marcelo slijediti put svog velikog prijatelja Cristiana Ronalda i otići put Italije, jer, u posljednje vrijeme sve se više spominje njegov odlazak u redove Juventusa.

- Ako dođe taj dan kada me u Realu više ne budu trebali, otići ću. Ako budem na listi nogometaša koje Real želi prodati, slobodno me mogu isplatiti i sve će biti sređeno - rekao je Marcelo, pa nastavio:

Soccer Football - Copa del Rey - Semi Final First Leg - FC Barcelona v Real Madrid - Camp Nou, Barcelona, Spain - February 6, 2019  Real Madrid's Marcelo and Toni Kroos celebrate their first goal scored by Lucas Vazquez     REUTERS/Albert Gea
REUTERS

- Vjerujem u sebe i svoj rad, ali ako me Real neće trebati otići ću, bit ću tužan, ali otići ću. Jedno je sigurno, klub me neće 'topredirati' samo tako.

Marcelo je priznao kako ove sezone ne igra svoj najbolji nogomet.

- Teško je konstantno igrati na visokom nivou, a trenutačno ne igram najbolje. Ali, to se i ranije događalo u mojoj karijeri, tu i tamo se dogodio poneki pad, ali najveći problem bile su ozlijede, točnije tri u posljednja dva mjeseca. Prolazio sam kroz teške trenutke, ali mislim da je tome došao kraj. Moram igrati kako bi se vratio u optimalnu formu i kako bi vratio samopouzdanje. Sada se osjećam dobro, fizički i psihički i treniram jakim itenzitetom.

Linker
03. svibanj 2024 05:23