Alessandro Sabattini/Getty Images
BILA BI TO VELIKA SENZACIJA

ZVONIMIR BOBAN ZAMALO PREOTEO ZVUČNI TRANSFER Talijanski novinar otkrio dosad nepoznate detalje izjalovljenog pokušaja posla koji bi glasno odjeknuo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2020. 19:57

Nije dugo Zvonimir Boban bio sportski direktor Milana. Odnosno, da budemo precizniji, nije onoliko koliko se nadao da će biti. Rezultati kluba, ali i interni odnosi presudili su, baš kao i još uvijek ne do kraja definirano dovođenje Ralpha Rangnicka. On bi, da podsjetimo, trebao zamijeniti i njega, ali i Paola Maldinija na mjestu tehničkog direktora i Stefana Piolija na mjestu glavnog trenera...

Na površinu je izašla vijest o tome kako je prošlog ljeta, na samom kraju prijelaznog roka u kolovozu Boban pokušao potpisati Maura Icardija iz Intera i na taj način napraviti senzacionalan transfer među klubovima s istog stadiona. Do njega ipak nije došlo, Argentinac je završio na posudbi u PSG-u.

Talijanski novinar Peppe Di Stefano otkrio je kako se Boban umiješao u pregovore Icardija s PSG-om.

- Na posljednjem zasjedanju u hotelu Bulgari, dok su trajali pregovori između Icardija i PSG-a, Boban je pokušao dogovoriti posudbu Icardija u Milan. Međutim, financijski uvjeti su bili loši, pa na kraju nije uspio ništa učiniti - ispričao je Di Stefano, pa dodao.

- PSG je jednostavno ponudio više i to je presudilo, ali sigurno znam da su Boban i Milan bio zainteresiran za Icardija.

Ovog ljeta PSG će za 70 milijuna eura moći otkupiti njegov ugovor, a spominje se Juventus koji bi to odmah iskoristio i kupio ga od francuskog kluba... No, to tek treba vidjeti.

Linker
23. travanj 2024 13:37