Reuters / Miguel Vidal Livepic / Reuters / Miguel Vidal Livepic
PIŠU ŠPANJOLCI

NOVA KOMBINACIJA NA RELACIJI ITALIJA - NJEMAČKA - ŠPANJOLSKA Ugledni klub iz vrha španjolske Primere želi Marka Pjacu!'

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 22. ožujak 2018. 12:55

Četvrtoplasirana momčad španjolskog prvenstva Valencia prati hrvatskog reprezentativca Marka Pjacu te bi ga na ljeto mogla posuditi od Juventusa, pišu sportske novine Superdeporte sa sjedištem u Valenciji. Zanimanje za njega uslijedilo je nakon što je Valencia iz Juventusa dovela španjolskog skauta Pabla Longoriju.

Marka Pjacu, ofenzivnog 22-godišnjeg igrača, Juventus je u siječnju posudio Schalkeu, drugoplasiranoj momčadi njemačkog prvenstva, gdje će ostati do ljeta. Tada bi ga mogao poslati na novu posudbu. Longoria ga je gledao na utakmici protiv Mainza 9. ožujka, tvrdi Superdeporte.

Longoria je bio u Juventusu kada i Pjaca, a 25. veljače je prešao u Valenciju s kojom je potpisao četverogodišnji ugovor. U Španjolskoj će imati šire ovlasti, jer je Valencia nedavno restrukturirala ured sportskog direktora pa bi upravo 31-godišnji Longoria bio nadležan za praćenje zanimljivih igrača i za njihovu preporuku upravi. Na utakmici Schalkea također je gledao i braniče Matiju Nastasića i Thila Kehrera.

Pjaca sa Schalkeom ima ugovor do kraja sezone, a s Juventusom do ljeta 2021. godine. Njegova cijena iznosi 15 milijuna eura, podatak je Transfermarkta.

Linker
06. svibanj 2024 00:02