Reuters/John Sibley / Action Images via Reuters
PREMIER LIGA

NOVA SEZONA, A NA EMIRATESU SVE PO STAROM! CITY ODNIO POBJEDU U PREMIJERI EMERYJA NA KLUPI TOPNIKA Arsenal bez šansi protiv stroja iz Manchestera

Piše: HinaObjavljeno: 12. kolovoz 2018. 21:09

U derbiju prvog kola, na londonskom Emiratesu, igrali su Arsenal i Manchester City. Bila je to premijera Unaija Emeryja, no za razliku od klupe Topnika, na travnjaku se gotovo ništa nije promijenilo u odnosu na prošlu sezonu.

Građani su dominirali prvih 45 minuta, pa je Španjolac mogao biti sretan što na odmor odlazi samo s jednim golom zaostatka zahvaljujući pogotku Raheema Sterlinga. Guardiola nije mnogo mijenjao, ali City izgleda nešto drukčije nego lani. Recimo, na krilima su igrali Mahrez (desno) i Sterling (lijevo) što su 'kontra noge' od lanjskih Sterlinga desno te Sanea lijevo, a dozu nepredvidljivosti – i obrambeno i napadački – donosi Benjamin Mendy na lijevom beku.

Ništa bolje nije bilo niti u nastavku tijekom kojega se povremeno stekao dojam da je Arsenal zadovoljan što je rezultat samo 2:0 nakon pogotka Bernarda Silve. Ozil je bio tragičan, kao i oba napadača, Guendozi sigurno neće igrati čim se Torreira malo spremi, ali Emery s Topnicima ima mnogo, mnogo posla da bi se uopće borio za Ligu prvaka pored Liverpoola, dva Manchestera, Spursa te Bluesa.

Rezultati by SofaScore

Linker
21. travanj 2024 01:40