REUTERS/Damir Sagolj
RASTE BROJ ZAINTERESIRANIH

NOVI DETALJI U PRIČI O NAJZVUČNIJEM POJAČANJU HAJDUKA Bijeli dobili opasnu konkurenciju, ali srebrni Vatreni uporno traži transfer u Split

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 29. kolovoz 2019. 19:17

Veznjak Filip Bradarić ustrajan je u namjeri da dođe na jednogodišnju posudbu u matični Hajduk i nije tajna da Cagliari pregovora o tome sa splitskim klubom.

Spominjalo se već da je potrebno naći rješenje tko bi u kojem omjeru pokrivao njegovu plaću. To nije novo, ali nova je činjenica da su se za Bradarića zainteresirala tri kluba koja će igrati Europsku ligu, sva tri izvan Italije, a također postoji za njega upita i iz Serie A.

Neki su klubovi zagrijani za njega, no predsjednik Tommaso Giulini ne želi ga pustiti u konkurentske ekipe s kojima bi se Cagliari borio za sredinu tablice. Sve te opcije, talijanske i inozemne, za Cagliari bi bile financijski prihvatljivije, no Bradarić je taj koji od svih mogućih rješenja najviše inzistira na Hajduku jer bi tamo išao u poznato te bio pojačanje.

Bradarić je trenutno u drugom planu dolaskom Nainggolana i produženjem ugovora Cigariniju, s kojim u Cagliariju ozbiljno računaju za narednu sezonu. Vremena za konačni dogovor s Hajdukom ima još do ponedjeljka. Što se pak tiče Engleza Marcusa McGuanea, najvjerojatnije je da od njegova dolaska neće biti ništa.

Linker
19. travanj 2024 19:56