CROPIX
NOVI VJETAR PUŠE

NOVI TRENER VRATIO DOBRU ATMOSFERU U SVLAČIONICU HAJDUKA 'Mi smo mlađi igrači kod trenera Oreščanina potpuno opušteni, bez straha od pogreške...'

Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 02. prosinac 2018. 09:19

Hajdukovci su bez previše euforije, relativno mirno proslavili 4:1 pobjedu protiv Rudeša, iako se na igračima nakon dvoboja vidjelo zadovoljstvo i svojevrsno olakšanje poslije turbulentnih zbivanja proteklog tjedna na Poljudu.

Junak je bio dvostruki strijelac, Brazilac Jairo:

- Odlično smo otvorili utakmicu i mislim da je prvi pogodak bio ključan. Nakon toga je sve bilo lakše, a iako se tako čini, nije to bila laka utakmica. Naravno, svojom sam prezentacijom i dvama pogocima vrlo zadovoljan i sretan, no još važniji od mog učinka jest učinak momčadi, koja je ovog puta bila na visini zadatka. Odlično sam se nadopunjavao s Caktašem, što nije pretjerano teško jer je Mijo odličan igrač.

Baš kao i na gostovanju Hajduka u Velikoj Gorici, odličan dojam ostavio je mladi lijevi bek Domagoj Bradarić, pred kojim je, nema sumnje, svijetla budućnost, ako je suditi po početnim izdanjima u prvoj momčadi Hajduka.

Upravo je nakon ubacivanja Bradarića postignut prvi pogodak Splićana, autogol koji je u konačnici odredio i tijek susreta.

- Najvažnije je da smo upisali tri boda i vratili se na pobjednički kolosijek. Iako to krajnji rezultat ne pokazuje, nije to bila tako laka zadaća za nas. Pokazali smo odličnu igru i uspjeh nije mogao izostati. Svojom sam igrom zadovoljan, a mi smo mlađi igrači kod trenera Oreščanina potpuno opušteni, bez straha od pogreške, jer nas je trenirao u drugoj momčadi. Okrećemo se četvrtfinalu Kupa u Osijeku, to je vrlo važna utakmica, a iako je Osijek izrazito neugodan na svom travnjaku, moramo se postaviti hrabro i ići na pobjedu i prolaz u polufinale.

U redovima Rudeša nije bilo istaknutijeg pojedinca, a lagani poraz nije očekivao jedan od najboljih igrača domaćina Tomislav Mrkonjić.

- Hajduk je zasluženo pobijedio, ali ja sam očekivao da ćemo pružiti puno jači otpor. Sve je krenulo po zlu na početku kada smo sami sebi prvim pogotkom, praktički, uzeli svu nadu u iznenađenje. Nakon drugog pogotka sve je bilo gotovo. Moramo bolje odigrati u preostala dva susreta i nadati se boljem u nastavku.

Rezultati by SofaScore

Linker
28. travanj 2024 15:18