Maja Hitij/Bongarts/Getty Images
NEMAJU SREĆE

NOVI VELIKI PEH ZA TOTTENHAM Mourinho uoči uzvrata u Ligi prvaka otkrio novi težak udarac: 'Ne očekujem da će igrati ove sezone'

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 09. ožujak 2020. 21:29

Napadač Tottenhama Steven Bergwijn najnoviji je igrač na popisu ozlijeđenih u redovima Tottenhama, Zbog ozljede gležnja zadobivene u remiju protiv Burnleyja (1:1) prošlog vikenda on će pauzirati do kraja sezone.

Brzini Nizozemac koji je Tottenham pojačao u siječnju iz PSV-a tako se na listi ozlijeđenih priključio Harryju Kaneu i Son Heung-Minu, te je menadžer Jose Mourinho ostao samo na Deleu Alliju i Lucasu Mouri kao jedinim napadačkim opcijama.

Mourinho je vijest o Bergwijnu potvrdio na press-konferenciji uoči uzvrata osmine finala Lige prvaka protiv RB Leipziga.

BURNLEY, ENGLAND - MARCH 07: Spurs player Steven Bergwijn in action during the Premier League match between Burnley FC and Tottenham Hotspur at Turf Moor on March 07, 2020 in Burnley, United Kingdom. (Photo by Stu Forster/Getty Images)
Stu Forster/Getty Images
Steven Bergwijn

"Ne očekujem da će Steven više igrati ove sezone, ali to je nešto na što smo navikli. Kada imate 3, 4 ili 5 ozlijeđđenih igrača, onda šesti ili sedmi ne mijenja previše na stvari. Jako samo samopouzdani", rekao je Mourinho.

Linker
04. svibanj 2024 14:37