REUTERS/Juan Medina
ZANIMLJIVA PRESICA

NOVINARI ZASULI ZIDANEA NEUGODNIM PITANJIMA 'Ne želim govoriti o tome' VELIKA ZVIJEZDA PONOVNO NIJE U SASTAVU 'Za njega više nema povratka...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2019. 01:17

Madridskom Realu ostalo su još dvije utakmice do kraja razočaravajuće sezone. Momčad Zinedinea Zidanea sutra u pretposljednjem kolu prvenstva gostuje kod Real Sociedada, a kako su ulozi u toj utakmici nepostojeći, nije neobično da je francuski trener na press-konferenciji uoči utakmice uglavnom govorio o idućoj sezoni.

Španjolske novinare najviše je zanimalo što će na ljeto biti s Garethom Baleom. Zidane i Bale održali su ranije ovog tjedna razgovor koji se ticao budućnosti velškog reprezentativca na Santiago Bernabeu.

Također, Baleov agent prije nekoliko dana rekao je da je povratak u Premiership izgledan ovoga ljeta - naravno, u slučaju da na Santiago Bernebeu stigne odgovarajuća ponuda.

- Ne želim govoriti o tome. Ja sam trener Real Madrida, a Baelov agent neka radi svoj posao.

Međutim, novinari su inzistirali na tome da Zidane govori o Baleu.

- Ne mogu vam ništa reći. Privatni razgovori su tajni. To radim sa svim igračima, ali sadržaj razgovora ostaje u klubu. Jesam li razgovarao s njim o odlasku? Možda jesam, a možda i nisam. S igračima razgovaram i o drugim stvarima, ne samo o budućnosti.

Zidane je odgovarao i na pitanja o potencijalnom transferu Paula Pogbe.

- Nije stvar u tome da se sviđa samo meni, svi vole dobre igrače. Ali on je igrač Manchester Uniteda i neću odgovarati na vaša pitanja o njemu, rekao je Zidane.

Trener Reala rekao je da još ne zna hoće li Marcos Llorente i Brahim Diaz ostati igrači madridskog kluba, a prokomentirao je i Barcelonino šokantno ispadanje iz Lige prvaka.

- Jako je teško osvojiti Ligu prvaka. Ne znam jesu li kritike na račun Ernesta Valverdea poštene ili nisu, ali do sada je svoj posao obavljao fantastično, stao je u obranu kolege Zidane.

Posljednju utakmicu prvenstva idućeg vikenda Real igra na Santiago Bernabeu protiv Betisa.

Zidane izostavio Balea za iduću utakmicu

Španjolski AS nedugo je nakon press konferencije javio kako je Zidane izostavio Balea za susret s Real Sociedadom.

"Razilaženje između Zidanea i Balea je sada totalno i više nema povratka za 29-godišnjaka. On je najnormalnije trenirao na otvorenom treningu, ali ovo je još samo jedna potvrda onoga što će se dogoditi na ljeto", stoji u tekstu španjolskog medija.

GETAFE, SPAIN - APRIL 16: Gareth Bale (L) of Real Madrid CF clashes hands with his head coach Zinedine Zidane (R) as he leaves the pithc  during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on April 16, 2016 in Getafe, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Linker
06. svibanj 2024 11:21