CROPIX
ZANIMLJIV ODABIR

NOVO POJAČANJE NA POLJUDU - HAJDUK DOVEO VRATARA IZ ITALIJE 'Od trenutka kada se ukazala mogućnost da dođem u Hajduk objeručke sam je prihvatio'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 07. srpanj 2018. 17:09

Josip Posavec novi je vratar Hajduka, 22-godišnji mladi reprezentativac Hrvatske stigao je na jednogodišnju posudbu iz redova donedavnog talijanskog prvoligaša Palerma. Josip je u Splitu uspješno obavio liječničke preglede te danas potpisao ugovor s Bijelima. Posavec će nositi dres s brojem 70, javlja hajduk.hr.

Posljednje dvije godine Josip je proveo u redovima Palerma gdje je stigao iz Inter Zaprešića. U tom razdoblju upisao je ukupno 52 nastupa od čega njih 30 u Serie A. Rođen je u Varaždinu, a u mlađim uzrastima branio je za Inter Zaprešić.

Posavec je bio redoviti član mlađih selekcija hrvatske reprezentacije, a za U-21 reprezentaciju upisao je devet nastupa.

- Prvi dojmovi su više nego pozitivni, od trenutka kada se ukazala mogućnost da dođem u Hajduk objeručke sam je prihvatio i jako sam sretan što je napokon sve gotovo.

Jedva čekam priključiti se ostatku momčadi na pripremama, a moram posebno zahvaliti Palermu koji mi je pružio jedno veliko iskustvo u karijeri. Nadam se da ću s tim iskustvom doprinijeti momčadi, Klubu i ovim divnim navijačima.

Vjerujem da svi zajedno možemo ove sezone napraviti nešto konkretno. Znam da je tu i Tomislav Duka, za njega imam samo riječi hvale jer sam i nakon odlaska u Italiju pratio HNL. Drago mi je da imam kvalitetnu konkurenciju, zbog toga nema opuštanja ni za mene ni za njega, a siguran sam kako ćemo obojica dati sve od sebe - kazao je Posavec koji se priključuje suigračima na Pohorju gdje se Bijeli nalaze u središnjem dijelu priprema za novu sezonu.

Linker
04. svibanj 2024 21:23