CROPIX
SAMO HRABRO

NOVOPEČENI REPREZENTATIVAC HAJDUKA SPREMAN ZA LEVSKI 'Bugare u Dugopolju čeka paklena atmosfera, a Hajduk će biti pravi!'

 
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 09. srpanj 2017. 19:18

Fran Tudor treću je sezonu zaredom s Hajdukom ljetne pripreme odradio na Pohorju. Je li sve isto ili ima nekih razlika, promjena?

- Drukčiji je hotel, a uvjeti su uvijek idealni. Malo je bilo toplije nego prošle godine kada nas je kiša stalno hladila. Bitno je da ćemo spremni dočekati izlazak u Europu - kazao je Fran Tudor na početku završnog mariborskog razgovora.

Treba li još jednom reći da je sljedeća Levski ili to svi već znaju? Oni koje zanima, ti sigurno znaju, ali recimo još jednom da je 13. srpnja otvorenje sezone. Levski testira Bijele u prvoj utakmici 2. pretkola Europa lige.

Getty

- Nismo obavili detaljnu analizu. To nam tek slijedi, ali znam da se Levski pojačava, da su doveli Španjolca u veznom redu. Međutim, ako želimo do Europske lige moramo prolaziti i ozbiljnije protivnike od Levskog..

Kakvu atmosferu očekujete u Dugopolju?

- Paklenu! Ambijent je odličan, igrao sam protiv Sillamaea prije dvije godine u Dugopolju. Pokušat ćemo odraditi što bolju utakmicu i nadam se značajnoj pobjedi kao i protiv Estonaca.

Pripreme ste prošle zime uvjerljivo odradili s tri pobjede, a ovog ljeta se malo prorijedio uspjeh. Remija, poraza... svega ima.

- Pripreme ne treba uzimati s velikom dozom kritike. Probali smo neke stvari, bit ćemo pravi kada dođe vrijeme za to. Levski je jedini indikator forme i fokusirani smo na četvrtak, kada počinje serija.

Linker
10. svibanj 2024 07:47