Foto: Nikola Vilic / CROPIX, sn ilustracija
GJDE JE NESTAO NIKOLA?

OD POTJERANOG REPREZENTATIVCA NI PISMA NI RAZGLEDNICE Nikola Kalinić nije čestitao na pobjedi nad Argentinom? Inbox u WhatsApp grupi bio je prazan

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. lipanj 2018. 17:25

U “Šumskoj rapsodiji” ovih se dana živjelo daleko ležernije nego uoči Argentine, bilo je idealno doba za opušteniju atmosferu jer nakon Islanda više neće biti labavo. Ne treba objašnjavati igračima, sve im je samima jasno.

U reportažnim tekstovima što se događa u kampu obično bismo pisali o “barskom čovjeku“ Marcelu Brozoviću i njegovim dominantnim pobjedama, pogotovo u pikadu, ali i stolnom tenisu, biljaru… no kako to više nije vijest, a Brozović ne popušta i suvereno drži “kraljevsko žezlo“, priča broj jedan su ovdašnji frizeri koje su lokalni “znalci“ preporučili team menadžerici Ivi Olivari.

Dvojica muških, pristiglih u prvom navratu, nisu se umorili ili kako je prokomentirao izbornik Dalić “gledam oko sebe, a kose nigdje na podu“, da bi angažirali ženu nakon čijeg tretmana su u kampu “zabranjena ogledala”, neke je toliko “očerupala“ da su pošizili. Nije čudno što se Šime Vrsaljko dohvatio aparata i “uredio“ Matea Kovačića.

Današnje nogometne zvijezde često koriste i privatne frizere, a eto, oni su vjerovali neprovjerenim kadrovima iz Sankt Peterburga. Pojedini nogometaši imaju “maniju“ da se stalno žele šišati, dotjerivati, Iva se snalazi kako može u danim okolnostima…

Nikola Kalinić, koji je potjeran nakon utakmice s Nigerijom, nije se javio reprezentaciji niti čestitao trijumf nad Argentinom. Potpuno se izolirao od momčadi, čak niti u WhatsApp grupu, u kojoj su svi reprezentativci i dio stožera nije poslao poruku. Tu grupu koriste za komunikaciju, i inače se često dopisuju, a pogotovo u ovoj akciji. Nije mu lako, no morat će dobro promisliti o svemu. Činjenica je da su igrači dali podršku izborniku koji ga je poslao kući, da su stali na Dalićevu stranu.

Je li čestitka izostala zato što ga je to pogodilo? Vjerojatno. Ili ih je samo htio ostaviti na miru. U ovom slučaju krivca može tražiti samo u sebi. Da je u reprezentaciji, u utorak bi sigurno bio u startnoj postavi s Islandom. Kao što je na Euru 2016. igrao sa Španjolskom te zabio gol i asistirao za pobjedu. Prijatelj je s Ivanom Perišićem, ako se eventualno javio njemu privatno. Ako...

Kako god, već u nedjelju poslijepodne reprezentativci su sjeli u autobus, pa zračna luka Sankt Peterburg i - Rostov. Da se i to obavi, pa potom - spektakl!

Linker
02. svibanj 2024 12:41