Paun Paunović / Cropix
SPREMA LI SE VELIKI TRANSFER?

ODLAZI LI SLAVNI VATRENI KOD NIKE KOVAČA U BAYERN? Stigao je odgovor koji je zbunio mnoge, ali i potaknuo navijačku maštu

Piše: Jure BurićObjavljeno: 17. travanj 2018. 11:19

Nakratko smo se čuli s Ivanom Rakitićem, a glavni razlog bili su neki novinski napisi kako je moguće da i on preseli u redove bavarskog diva, pod komandu Nike Kovača, novog šefa u svlačionici Bayerna.

Dobro raspoložen, vraćao se s liječničke kontrole zbog ozlijeđene ruke, ozljede koju je zadobio u okršaju s Romom u utakmici Lige prvaka.

Što kažu liječnici, dokad ćete morati imati stanku od utakmica i treninga?

- Liječničke prognoze skroz su optimistične, a i ja se osjećam jako dobro. Zapravo, razlog mom dobrom raspoloženju je da ću uskoro moći zaigrati.

Danas Barca gostuje kod Viga?

- Nažalost, bit će taj meč bez mene. Međutim, po svim prognozama, 21. travnja moći ću sudjelovati u igri finalnom okršaju Copa del Rey, protiv Seville.

Trenirate li s momčadi?

- Ne, još sam u samostalnom treningu. No, plan je da od četvrtka budem priključen zajedničkim treninzima s ekipom.

Španjolski, njemački i hrvatski mediji pišu da ste prvi ‘pick’ Nike Kovača i da ćete vjerojatno od ljeta preseliti u München?

- Uistinu, neizmjerno mi je drago što je Bayern angažirao Kovača za trenera, to je minhenskom klubu najbolje rješenje za budućnost. Uvjeren sam da će s njim biti još bolji. Niko Kovač je to zaslužio, ma što netko mislio i govorio.

Naše pitanje je bilo drugačijeg sadržaja?

- Ovo vam je moj odgovor!

Jeste li mu čestitali?

- Da, naravno! Poželio sam mu sreću i uspjeh, a zar to nije ono najmanje ljudsko i sportsko što sam mogao učiniti.

Linker
16. travanj 2024 21:10