Screenshot: YouTube
SAD BI BILO DOSTA

Ogorčena liječnica napušta engleskog prvaka i sprema tužbu protiv Josea Mourinha!?

Slučaj Chelseajeve liječnice Eve Carneiro koju je trener engleskog prvaka Jose Mourinho izvrijeđao i potjerao s posla, mogao bi dobiti epilog na sudu.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. rujan 2015. 00:54

Po tvrdnjama Daily Maila, Eva Carneiro već je napustila Chelsea te će tužiti Josea Mourinha zbog seksističkih verbalnih napada izrečenih na kraju utakmice sa Swanseajem prije mjesec i pol dana.

Podsjetimo, Mourinho je pri kraju spomenute utakmice burno reagirao i izvrijeđao Carneiro zbog ukazivanja pomoći Edenu Hazardu, a nakon toga ju je i suspendirao. Utakmica je završila 2:2, a Portugalac je svu krivnju svalio na liječnicu uz objašnjenje da se ponijela neprofesionalno.

Puno teže riječi pale su uz rub terena ('Filha de puta'), a mediji su kasnije objavili priču kako je Carneiro na udar slavnog trenera došla i zbog navodne ljubavne afere s igračem Chelseaja Branislavom Ivanovićem.

Pritisnuta napadima koje je u više od mjesec dana doživjela samo zato što je radila svoj posao, Carneiro je odlučila napustiti Chelsea, piše Daily Mail. Prošlog se petka nije odazvala na poziv u klub, a spomenuti list tvrdi kako se Carneiro uopće neće vratiti na posao jer sprema tužbu protiv Mourinha.

Linker
20. svibanj 2024 01:04