Javier Mascherano

 Roberto Echeagaray/imago Sportfotodienst/profimedia
DRAMA ZA DRAMOM

Izbornik Argentine otkrio šokantne informacije. ‘Prvo nas opljačkaju, a onda ovo; Zar ćemo se praviti glupi?

Poručio je i da nikada nije vidio ovakav cirkus, a u raspravu se uključio i Tagliafico
Piše: SNObjavljeno: 24. srpanj 2024. 22:13

Reprezentacija Maroka svladala je Argentinu 2:1 nakon dramatične završnice prvog kola B skupine Olimpijskog turnira. Ogled u Saint Etienneu obilježio je prekid utakmice nakon što je Argentina zabila za 2:2 u 106. minuti, potom će se ogled prekinuti zbog divljanja navijača, a dva sata kasnije utakmica je nastavljena, da bi VAR poništio gol Gaučosa, a Afrikanci sačuvali pobjedu.

Izbornik olimpijske reprezentacije Argentine, nekoć i slavni stoper Javier Mascherano, nakon utakmice je poručio da "ovakav cirkus još nije doživio", te da nijedna reprezentacija nije željela nastaviti ogled, odnosno odigrati još tri minute nakon prekida u završnici.

Međutim, Mascherano je otkrio da su Argentinci proživljavali neugodnosti i prije utakmice.

- Jučer su provalnici upali na naš posjed i opljačkali reprezentativca Thiaga Almadu. I onda se još dogode ovakve stvari, da navijači upadnu na teren i gađaju nas pirotehnikom. Nama je rečeno da je utakmica završila 2:2, ni Maroko nije želio nastaviti - kazao je.

Za to vrijeme, neviđeni kaos u završnici ogleda goruća je tema diljem sportskih medija i društvenih mreža, a raspravi se pridružio i argentinski branič Nicolas Tagliafico.

"Cirkus je gotov, hoćemo li govoriti o razlozima prekida ili se nastaviti praviti glupi? Da je situacija bila obrnuta, ne mogu ni zamisliti što bi se sve pisalo o nama", napisao je Tagliafico na X-u, očito misleći da u fokusu ne treba ostati povratak na teren gotovo dva sata nakon prekida, nego o neprimjerenom ponašanju marokanskih navijača na stadionu u Saint Etienneu.

Linker
03. rujan 2024 05:23