GLYN KIRK Afp
ZANIMLJIVA PREPISKA

Murray oduševio objavom o Đokoviću, Srbin mu nije ostao dužan: ‘Dio o ljubavnicima ću preskočiti‘

Britancu će olimpijski turnir u Parizu biti posljednji u karijeri
Piše: SNObjavljeno: 29. srpanj 2024. 07:11

Novak Đoković i Andy Murray zadnjih gotovo 20 godina dijele terene na Touru. Zajedno s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom obilježili su ‘bijeli sport‘ u 20. stoljeću, Britanac, doduše, nešto manje, no jedini je koji je u tom periodu uspio sa spomenutom trojicom ući u istu rečenicu.

U međuvremenu je Federer objesio reket o klin, Nadal je sve bliži istome, dok Đoković neumoljivo nastavlja parirati mladim snagama. Kraj je pak došao i za Murrayja, kojemu će olimpijski turnir u Parizu biti posljednji u karijeri.

Srbin i Britanac tijekom godina postali su veliki prijatelji, a da je to tako daju naslutiti i posljednje objave na društvenim mrežama, u kojima su se Murray i Đoković pred cijelim svijetom našalili jedan s drugime.

"Rivali, partneri u parovima, prijatelji i ljubavnici? (pogledajte slajd broj tri)", poručio je 37-godišnji Murray u objavi u kojoj se prisjetio trenutaka u kojima su se Đoković i on susretali tijekom dugogodišnje karijere.

Dio o ljubavnicima namijenjen je fotografiji u kojoj je dvojac spontano slikan blizu jedan drugome, u trenutku koji izgleda kao da će se poljubiti. Na simpatični odgovor Srbina nije dugo trebalo čekati.

image

Novak Đoković Instagram Story

NOVAK ĐOKOVIć INSTAGRAM

"Andy, uživao sam natjecati se protiv tebe, igrati parove s tobom, dijeleći pritom sjajne uspomene kao prijatelji. Preskočit ću dio o ljubavnicima. Nadam se da me razumiješ. Kakva sjajna karijera. Legendarno. Hvala ti što si inspirirao nas igrače i ljude širom svijeta", poručio je za šalu uvijek spremni Đoković i nasmijao brojne fanove.

Linker
15. kolovoz 2024 02:38