TOM DUBRAVEC Cropix
ČUDESNA BRAĆA

‘Stari jarci‘ puni emocija nakon epskog zlata: ‘Nek smo uvijek ovako nenormalni, nikad nas nemojte otpisati‘

‘Ja sam mislio ako uzmemo medalju bit ću presretan, ali samo odjedanput je krenulo‘
Piše: SNObjavljeno: 02. kolovoz 2024. 12:39

Drugo zlato za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Parizu osvojili su braća Martin i Valent Sinković. Oni su sjajnom završnicom prestigli Britance i tako došli do svog trećeg olimpijskog zlata. Nakon utrke i dodjele medalja su dali izjavu u kojoj nisu krili oduševljenje.

- Mi smo cijelo vrijeme znali da ćemo pobijediti, ali htjeli smo da bude zanimljivo jer su ljudi rekli da smo dosadni, ha-ha. Ja sam mislio ako uzmemo medalju bit ću presretan, ali samo odjedanput je krenulo i prošli smo Švicarce pa Rumunje i rekao sam idemo do kraja. Stvarno šlag na tortu i fenomenalno, nije moglo bolje - rekao je Valent Sinković.

U jednom trenutku se činilo da će Sinkovići u najboljem slučaju doći do bronce...

- Emocije su mi na vrhuncu, ne znam što da mislim. Ležao sam u čamcu nakon utrke i nisam mogao vjerovati. Htio bih samo reći, nemojte otpisivati stare jarce. Pokazali smo da se nećemo nikada predati. Uživamo u ovom što radimo. Nek smo uvijek ovako nenormalni - dodao je Martin Sinković.

Sinkovići imaju čudesan niz medalja.

- Čekamo još Los Angeles, ha-ha. Ovo je zaokružilo našu karijeru, ali idemo dalje uživati. Ne želimo još stati, dok uživamo ćemo veslati - zaključio je Valent.

S obzirom na to da je Valentu rođendan, Martin mu je za kraj kratke izjave otpjevao rođendansku pjesmu.

Linker
20. rujan 2024 03:05