Nemanja Majdov

 LUIS ROBAYO Afp
ŽESTOK ISTUP

Trenutak ludila, Srbin bijesan nakon diskvalifikacije: ‘Klošari i sotonistički smećari, pi*am im se na sve‘

Nemanja Majdov nije štedio baš nikoga nakon ispadanja s Olimpijskih igara
Piše: SNObjavljeno: 31. srpanj 2024. 19:55

Srpski judist Nemanja Majdov izletio je iz olimpijskog turnira u kategoriji do 90 kilograma nakon poraza od Grka Theodorosa Tselidisa.

Majdov je, točnije, diskvalificiran jer mu je rumunjska sutkinja Ioana Babiuc dodijelila tri opomene zbog neaktivnosti. Srbin je bio jedan od najvećih favorita za zlato pa mu je ovaj poraz jako teško pao. Nakon borbe je nervozno hodao po tatamiju i na kraju se nije niti naklonio protivniku, što je bio posve nesportski čin, bez obzira na sve što je dovelo do takvog ishoda. Poglavito zato što ga je Grk tješio...

image
LUIS ROBAYO Afp

Kako god, Majdov je nakon svega odlučio svoje nezadovoljstvo i javno podijeliti na društvenim mrežama. I nije štedio baš nikoga...

"Sotonistički smećari, sjeme im se sudačko zatrovalo. Diskvalificirati me nakon dvije minute i ne pružiti mi šansu da uopće pokažem bilo što... Jesu vam to te vrijednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratit će vam se svaka suza, govna sotonistička.

Jedino tako me i možete zaustaviti, klošari. Judo uništen i popišan sport. Stopostotna sudačka kontrola ishoda borbe. Prođe onaj koji se hoće sagnuti i klanjati im se. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, šutiš da te ne oštete na Olimpijskim igrama i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao.

image
LUIS ROBAYO Afp

I vi novinari, nisam izgubio, nitko me nije porazio, to je malo teže za izvesti, već su me diskvalificirali na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već ti moraju sotonisti dopustiti da osvojiš. Pi*am im se na sve. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim trošiti vrijeme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema smisla."

image

Žestok istup Nemanje Majdova

INSTAGRAM/SCREENSHOT

Linker
05. rujan 2024 16:23