SCREENSHOT Twitter
SRAMOTAN ISPAD

VIDEO: Jokić i društvo pjevali zloglasnu pjesmu u Parizu. Prvo opleli po Amerikancima, a onda po Hrvatima

Na društvenim mrežama procurio je video u kojem vidno pijani reprezentativci pjevaju pjesmu Baje Malog Knindže
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2024. 10:15

Ranije smo pisali o tome kako su srpski košarkaši uz velike količine alkohola odlučili burno proslaviti pobjedu nad Njemačkom i osvajanje brončane medalje na Olimpijskom turniru. Tada je u "fokusu" bio Nikola Jokić, proširio se video kako polugoli Srbin u jednom lokalu u Parizu grli pjevača i iz svega glasa pjeva hit Bobana Zdravkovića ‘‘Prokleta je Amerika i zlato što sja‘‘...

Stihovi su očito bili namijenjeni američkoj reprezentaciji, koja je u polufinalnoj utakmici savladala Srbiju s 95:91, a sada su, čini se, meta njihovo slavlja postali i Hrvati.

Na društvenim mrežama procurio je video u kojem vidno pijani reprezentativci pjevaju pjesmu Baje Malog Knindže (pravim imenom Mirko Pajčin) - Kad sam bio mali. Srpski glazbenik nadimak je dobio po Knindžama, paravojnoj formaciji tzv. Republike Srpske Krajine. Također je poznati zagovornik Srpske radikalne stranke, a poznato je i da je omiljeni pjevač Vojislava Šešelja.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

"Kad sam bio mali, znao sam svoj pravac, oni bili katolici, a ja pravoslavac. I tada su mene, tjerali odavde, pjevali su Lijepa naša, a ja Bože pravde", riječi su koje srpski reprezentativci pjevaju u videu.

Linker
11. kolovoz 2024 10:19