Nikola Jokić u akciji

 Screenshot
TOTALNI RASPAŠOJ

VIDEO: Ludnica u režiji Srba! Alkohol teče u potocima, a polugoli Jokić Amerikancima pjeva o ‘prokletom zlatu‘

Srpski su košarkaši nakon dodjele medalja otpustili kočnice, a predvodio ih je opet Nikola Jokić
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. kolovoz 2024. 08:32

Srbija slavi svoje sportske junake. Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je u susretu za treće mjesto svladala Njemačku, aktualnog svjetskog prvaka, rezultatom 93:83.

Osvajanje bronce žestoko su proslavili i srpski košarkaši, a mediji u Srbiji pišu o ‘nezaboravnoj proslavi‘ i snimkama koje su preplavile društvene mreže.

‘‘Poslije ogromnog truda i rada koji su uložili, borbe za Srbiju do posljednjeg atoma snage, došlo je vrijeme i za opuštanje. U jednom lokalu u centru Pariza naši čudesni momci uz srpsku muziku proslavili su velik uspjeh na Olimpijskim igrama, a u centru pažnje bio je najbolji igrač planeta Nikola Jokić. Najbolji strijelac, asistent, skakač i osvajač lopti na Olimpijskim igrama u Parizu bio je jedan od najveselijih‘‘, izvijestio je Kurir.

Alkohol je pritom tekao u potocima, a nakon dodjele medalja, počele su curiti snimke ludog slavlja. Jedna od njih, ravno iz srpske oaze u Parizu, polugoli Nikola Jokić grli pjevača i iz svega glasa pjeva hit Bobana Zdravkovića ‘‘Prokleta je Amerika i zlato što sja‘‘...

Jasna poruka Amerikancima nakon onakvog polufinala...

image
ARIS MESSINIS Afp
image
ARIS MESSINIS Afp
image
PAUL ELLIS Afp
image
PAUL ELLIS Afp
image
PAUL ELLIS Afp
image
ARIS MESSINIS Afp
image
ARIS MESSINIS Afp

Linker
05. rujan 2024 17:11