Novak Đoković

 CARL DE SOUZA Afp
FRUSTRACIJE NA VRHUNCU

VIDEO Zlatni Đoković u dramatičnim trenucima upao u brutalni okršaj: ‘Šuti, j*** ti pas mater!‘

Publika u Roland Garrosu ni ovaj put nije bila u potpunosti korektna, smatra Srbin
Piše: SNObjavljeno: 04. kolovoz 2024. 17:50

Novak Đoković osvojio je olimpijsko zlato i u bogatoj riznici sada ima - baš sve! Srpski tenisač u dva je seta nadigrao Carlosa Alcaraza boljom izvedbom u tie-breakovima i slavi 7:6 (3), 7:6 (2) pobjedu, a reakcija po završetku meča govori sama za sebe.

Međutim, prije euforičnog slavlja, Đoković je prolazio nekoliko teških psiholoških trenutaka jer pariška publika u Roland Garrosu ni ovaj put nije u potpunosti bila na njegovoj strani. Očito je dio navijača ometao Đokovića prilikom servisa ili usred važnih poena, pa se Srbin u više navrata okretao publici i upadao u verbalne konflikte. Posebice je eskaliralo tijekom drugog seta, kada je Đoković, dolazeći na klupu, vrisnuo u smjeru tribina:

- Šuti, j*** ti pas mater! - jasno se može čuti na video snimci, a pogledajte ju OVDJE.

I tijekom prvog seta moglo se čuti kako Đoković više "šuti, šuti!", a sredinom druge dionice zabilježena je još jedna glasna frustracija srpskog tenisača.

- Dva sata vas molim, dva sata... - dalo se iščitati s usana.

No, frustracije su se nakon 2 sata i 51 minute vrhunske borbe pretvorile u olakšanje, ispoljeno suzama, drhtajima, vriskovima i zagrljajem s najbližima. Novak Đoković je na olimpijskom tronu, premda mu je malotko to prognozirao uoči finala s Alcarazom uzevši u obzir još uvijek neoporavljeno koljeno, ali i činjenicu da ga je Alcaraz "otpuhao" u finalu Wimbledona prije nepunih mjesec dana.

Linker
16. rujan 2024 17:28