StoryEditor
Osijek, 230316.Stadion Gradski vrt.Nogomet, prijateljska utakmica izmedju A reprezentacija Hrvatske i Izreaela.Na fotografiji: Ivan Perisic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
NOVO POJAČANJE

'ON JE B KLASA, S NJIM NE MOŽEMO NAPASTI LIGU PRVAKA' Nakon što su se dežurni kritičari obrušili na Perišića, Niko Kovač im ekspresno odgovorio!

Autor: Dražen AntolićObjavljeno: 11. kolovoz 2019. 00:45

Ivan Perišić u Bayern ne dolazi na crvenom tepihu, kao zvijezda s fanfarama nego rješenje iz nužde. Za igrača koji o sebi ima visoko mišljenje to je jedna od novih situacija na koju će se morati prilagoditi.

Coman i Gnabry jaka su konkurencija, i koliko je god jasno da će mu Niko Kovač dati šansu, morat će se izboriti da bude što veća. Za njega je daleko bolje da igra na svojoj poziciji krila nego u Interu gdje mu je radno mjesto ukinuto. Morao bi se boriti sa specijalistima za špicu. S vrlo dvojbenim izgledima. Konačno, Bayern je jedna od najsigurnijih adresa za skupljanje trofeja.

Iz rakursa fanova bavarskog kluba nije došao ni Sane, ni Dembele, niti Bale, u Perišiću vide B klasu i pojedini prosipaju frustracije da više nisu sila koja može pucati na osvajanje Lige prvaka.

Niko Kovač u subotu je “na usta stavio lokot”, odbivši komentirati posao dok ne bude službeno zgotovljen, ali na pitanje o kvaliteti Perišića domentuo je: - Hrvatska je svjetski doprvak!

Najavio je i nova osnaženja jer… - Čelnici naporno rade na tome.

Linker
17. lipanj 2020 03:30