nkistra1961.hr / nkistra1961.hr
NOVI INCIDENTI

OPĆI KAOS NA UTAKMICI JUNIORA!? U Puli navijači pljuvali i udarali suca u leđa jer je 'svirao protiv Istre kako bi pomogao - Dinamu'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2016. 15:32

Istra i Dinamo u jednoj od najzanimljivijih utakmica 7. kola Prve HNL juniora remizirali su na Drosini, koja je osim uzbuđenjima na terenu svjedočila i nemilim scenama nakon zadnjeg sučevog zvižduka.

Naime, po završetku utakmice, stoji u izvješću delegata, prolaskom sudaca prema svlačionici u prostoru izvan ograđenog dijela igrališta nekolicina je domaćih navijača preskočila ograđeni dio igrališta te počela vrijeđati suce, a dvojica od njih pljuvala su prema pomoćnim arbitrima. Na žalost, time incidentni događaji nisu i završili, jer je jedan od gledatelja fizički nasrnuo na suca Vidulina te ga rukom udario u leđa.

Budući su u blizini bila dva zaštitara i članovi domaćeg kluba, spriječene su teže posljedice. Također, u zapisniku se našao i Istrin nogometaš Vladimir Burić, kojeg je sudac Vidulin prijavio jer ga je opsovao napuštajući travnjak, s time da se kasnije mladi nogometaš ipak došao ispričati u sudačku svlačionicu.

Nezadovoljstvo domaćih gledatelja temeljilo se na uvjerenju kako je pomoćni sudac Katić momčadi Istre pogrešno mahao zaleđe kod gola Ljubanovića (bilo bi 2:0 u 45. minuti).

Slijedom slučaja na istoj strani u sučevoj nadoknadi vremena, Dinamo je postigao gol za 2:2 nakon dvojbene (ipak manje) situacije. Puljani su se žalili na prethodnoj utakmici (Vinkovci) na dobiveni gol iz zaleđa, otud i podosta tenzija oko različitosti sudačkih kriterija.

Linker
10. svibanj 2024 07:31