CROPIX
LEGENDA NA DRAVI

OSIJEK TRAŽI STRANOG TRENERA Bivša zvijezda Real Madrida i Milana na korak do potpisa, bit će prvi stranac na klupi u povijesti kluba?

Christian Panucci, bivši igrač Milana, Reala, Rome, mogao bi naslijediti Skendera...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2019. 10:49

Nakon odlaska Dine Skendera s klupe Osijeka, goruće je pitanje njegova nasljednika, a jučer se pojavila vijest da predsjednik Ivan Meštrović pregovara sa 46-godišnjim Talijanom Christianom Panuccijem...

Naime, već danima se govori da bi prvi put u klupskoj povijesti na klupu mogao sjesti - strani stručnjak. Predsjednik Ivan Meštrović traži etablirano ime. Ne mora nužno biti samo trenersko, već može biti i trener koji je imao zvučnu igračku karijera.

PALERMO, ITALY - MARCH 20:  Christian Panucci answers questions during his presentation as a technical director for US Citta di Palermo at Tenente Carmelo Onorato Sports Centre on March 20, 2012 in Palermo, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Getty Images

Naravno, potvrde iz kluba nema, ali Panucci je jedna od glavnih tema među fanovima u gradu na Dravi. Panucci koji je trenutačno bez posla...

Dvije godine bio je izbornik Albanije, u 15 utakmica imao je svega četiri pobjede. Prvi trenerski posao imao je u Palermu, u ožujku 2012., no dao je otkaz nakon samo mjesec dana. Potom je preuzeo Livorno gdje se zadržao 36 utakmica, pa otišao u Ternanu i vodio točno jednu utakmicu i nakon toga postao izbornikom.

Njegova igračka karijera daleko je impresivnija dakako, za Milan, Real Madrid, Romu skupio je više od 300 prvoligaških nastupa, slavni desni bek, jedan od najboljih.

Dok ne stigne potvrda, za kormilom je Ivica Kulenović i to sasvim sigurno ovog vikenda protiv Slaven Belupa...

Linker
13. svibanj 2024 19:27