REUTERS/Valentyn Ogirenko
MITROVIĆ U PROBLEMIMA

OTKRIVAMO TKO BI SVE MOGAO OTPASTI S POPISA ZLATKA DALIĆA Zbog ozljede se otvara mjesto za kapetana Hajduka?

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 17. ožujak 2018. 14:00

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić je još 5. ožujka objavio 29 igrača na koje računa za SAD, no zasad nije odredio 23 imena, koliko je najavljeno da će ih voditi na put.

- Pričekat ću dan-dva, da se odigraju još neke utakmice. Znam da je to nezgodno, budući da već u ponedjeljak idemo na put, međutim trebamo vidjeti hoće li biti kakvih ozljeda.

Nije spominjao imena i oko čega se lomi, ali iz drugog izvora došla je informacija da se ozlijedio Matej Mitrović. Prije koji dan osjetio je bol u zadnjoj loži, takve ozljede traže određeno vrijeme za oporavak i po svemu sudeći Mitrović neće u Ameriku. Iako za to čekamo službeni pravorijek. Zimu je iskoristio kako bi otišao iz Bešiktaša u Club Brugge, upravo zbog minutaže i statusa u nacionalnoj vrsti.

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Njegov izostanak značio bi otvoreno mjesto za kapetana Hajduka Zorana Nižića. No, on već tri utakmice nije bio u sastavu zbog problema s kvadricepsom, očekuje se da bi mogao ovaj vikenda zaigrati s Osijekom, sigurno će učiniti sve da bude zdrav za reprezentaciju. Ali, vidjet će se…

Split, 0605417.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 32. kola MAXtv Prve lige, HNK Hajduk - NK Osijek. 
Na fotografiji: Zoran Nizic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Kako izbornik Dalić nije, kao ni bilo tko drugi, mogao biti oduševljen igrom Marina Leovca za Rijeku protiv Dinama, on bi, uz Mitrovića, mogao biti drugi koji neće vidjeti Ameriku. Zbog male minutaže na listi 23 vjerojatno neće biti Rog, pa Santini, a tko su još dvojica prekobrojnih? Čop, Pašalić, Rebić, Bradarić, valjda netko od njih. Osim ako ne otpadne još tko iz obrane, pa se poveća kvota za veziste i napadače.

Linker
01. svibanj 2024 03:49