NAKON DESET MJESECI

OTVOREN NOVI 'STADION' Pogledajte prekrasno zdanje kojim se ponosi čitava Rijeka!

Dugogodišnji san postao je java, Hrvatski nogometni klub Rijeka u četvrtak je i službeno otvorio vrata novog kampa na Rujevici kojega su generacije Riječana s nestrpljenjem očekivale. Novi dom nogometaša Rijeke otvoren u 18 sati, nakon deset mjeseci radova.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 31. srpanj 2015. 11:50

Čast da prvi istrče na glavni stadion dobili su morčići, najmlađi uzrasti, a uslijedili su pioniri, kadeti i juniori, pa sve do prve momčadi.

U popodnevnim satima počele su se polako puniti i tribine, svatko je htio barem na trenutak dotaknuti travnjak novog stadiona, napraviti fotografiju za uspomenu na dan koji će zlatnim slovima ostati upisan u knjige riječkog kluba.

Dolazak igrača i Matjaža Keka sa stručnim stožerom bio je poseban trenutak, pridružio im se i predsjednik Damir Mišković, a navijači nisu štedjeli dlanove. Kako je večer odmicala atmosfera je postajala sve opuštenija, i igrači i navijači kao da su se već priviknuli na novi stadion koji je zablistao pod svjetlom reflektora, prenose dojmove na službenoj stranici kluba.

Rijeka je tako novi dom dobila zakoračivši u 70. godinu, otvorenje kampa bio je svojevrsni rođendanski dar za klub koji u ovim trenucima piše najljepše stranice svoje povijesti.

Prvu utakmicu na novom stadionu Riječani će odigrati u nedjelju protiv Lokomotive, a svi vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2015./16. i oni koji kupe ulaznicu za utakmicu protiv Lokomotive, imat će priliku dobiti svoje posebno mjesto na stadionu.

Prvi trening Kekove momčadi održan je još u utorak

Naime, vlasnicima kompleta ulaznica klub će omogućiti personalizaciju vlastitog mjesta, odnosno, da se na njihov zahtjev na naslon stolice napiše ime i prezime vlasnika kompleta ulaznica, odnosno broj članske iskaznice.

Linker
17. svibanj 2024 14:16