Foto: Boris Kovacev / CROPIX
BEZ DILEME

OTVORIO JE VRATA IZRAELACA I ODIGRAO SJAJNU UTAKMICU, PA KOMENTIRAO NAPISE KOJIMA GA SE 'SELI' IZ MAKSIMIRA Pisalo se svašta, ali na to se ne obazirem

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2018. 22:05

Izet Hajrović odigrao je impresivnu utakmicu protiv Hapoel Beer Sheve u 2. pretkolu Lige prvaka.

Postigao je prvi gol za Dinamo u 22. minuti i otključao vrata Izraelaca u visokoj 5:0 pobjedi, a bio je impresivan kao i cijela zagrebačka momčad.

"Zadovoljan sam, odigrali smo odličnu utakmicu. Od samog starta smo bili agresivni, ostavili smo srce na terenu i na kraju nam se to i isplatilo. Atmosfera na stadionu bila je fantastična. Ako odigramo u revanšu kao sada, mislim da neće biti problema u Izraelu. Uz to će biti i puno manji pritisak", izjavio je Hajrović za SportSport.ba.

Priznao je da je očekivao veći otpor Izraelaca, a potom se kratko osvrnuo na medijske glasine o svom odlasku i naglasio da se nada pozivu BiH izbornika Roberta Prosinečkog.

"Sa Dinamom imam ugovor i ostajem tu definitivno. Pisalo se svašta, ali na to se ne obazirem. To je sve što mogu reći oko toga. Reprezentacija? Najbitnije je da igram u klubu, da dajem golove i asistencije. Nadam sa će me novi selektor Robert Prosinečki zvati uskoro ako budem dobro igrao", zaključio je Hajrović.

Linker
07. svibanj 2024 06:25