Slavoljub Muslin
 REUTERS/Rune Stoltz Bertinussen/Scanpix
SILNE POHVALE PA - SMJENA

OVO JE MOGUĆE SAMO U SRBIJI Smjenjuju izbornika Hrvata koji ih je odveo na Svjetsko prvenstvo, klupu preuzima Rakitićev prijatelj!?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. listopad 2017. 14:08

Iako još ništa nije službeno potvrđeno, već sada je jasno da Srbiju u Rusiji neće voditi Slavoljub Muslin. Kako pišu srpski mediji, do problema je došlo jer je Srbija pod uskoro bivšim izbornikom igrala loše na samom kraju kvalifikacija, a zamjeraju mu i nepozivanje nekih mladih talentiranih igrača.

Podsjetimo, Srbija se na prvenstvo plasirala osvojivši prvo mjesto u svojoj skupini ispred Irske, Austrije i polufinalista prošlog EURO-a Walesa.

Muslin je nedavno bio tema u mnogim hrvatskim medijima jer mu je otac Hrvat, rođeni Splićanin, Duje Muslin, piše Slobodna Dalmacija.

Britain Football Soccer - Serbia Training - Cardiff City Stadium, Cardiff, Wales - 11/11/16 Serbia coach Slavoljub Muslin during training Action Images via Reuters / Matthew Childs Livepic EDITORIAL USE ONLY. - RTX2T9IW
Reuters / Matthew Childs Livepic

Srbiji će ovo biti prvo veliko natjecanje nakon osam godina, a kao mogući Muslinov nasljednik dugo je figurirao Dragan Piksi Stojković, ali su se u zadnjih nekoliko sati pojavila imena Vladimira Weissa, slovačkog stručnjaka koji je donedavno bio izbornik Gruzije, ali i Ljubiše Tumbakovića, bivšeg trenera Partizana i aktualnog izbornika Crne Gore.

U prijateljskim utakmicama koje slijede za Srbiju, momčad će vjerojatno voditi Mladen Krstajić, bivši igrač Werdera i Schalkea i dobar prijatelj našeg Ivana Rakitića, a novi izbornik bi reprezentaciju trebao preuzeti pred samo Svjetsko prvenstvo.

Linker
18. svibanj 2024 12:35