youtube screenshot
NA OTOKU PROTIV TEHNOLOGIJE

'OVO JE SMIJEŠNO! PUBLIKA GA NE VOLI, IGRAČI GA NE VOLE, MA NITKO GA NE VOLI' Nakon tijesne pobjede Liverpoola ponovno se podigla prašina u Engleskoj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2019. 10:03

Nogometaši Liverpoola su u susretu 20. kola pobijedili Wolverhampton sa 1-0. Bila je to teška utakmica za Redse u kojoj je jedini pogodak za momčad s Anfielda zabio Sadio Mane u 42. minuti na asistenciju Adama Lallane. Bila je to tek prva Lallanina ligaška asistencija nakon dvije godine i 363 dana.

Gosti su u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačili pogotkom Pedra Neta, no pogodak je poništen nakon pregleda VAR-om jer je Jonny Castro u začetku akcije bio u milimetarskom zaleđu.

Vidno razočarani nakon utakmice bili su nogometaši Wolverhamptona koji se nisu mogli pomiriti s nekim odlukama suca Anthonya Taylora kao niti sa načinom na koji je reagirao VAR.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Wolverhampton Wanderers - Anfield, Liverpool, Britain - December 29, 2019   Liverpool's Sadio Mane celebrates scoring their first goal    REUTERS/Andrew Yates    EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Andrew Yates

- Ovo je smiješno! Ljudi stalno pričaju o VAR-u, a nas igrače nitko ništa ne pita. Ako mene pitate, stvar ne funkcionira. Neki kažu da donosi ispravne odluke, ali mi igramo na terenu i vjerujte nam, osjećaj loš - kazao je Coady, pa nastavio:

- Sudac Taylor je odličan momak za razgovor, ali ja mu postavim pitanje i ne dobijem odgovor. Svi smo mislili da je Van Dijk igrao rukom kod gola, ali sudac mi je rekao da je on bio predaleko. Ne razumijem to, upravo je Van Dijk taj koji je dao odlučjujući pas kod pogotka. Publika ne voli VAR, ma nitko ga ne voli. Nitko nije pitao igrače o VAR-u.

Linker
09. svibanj 2024 22:29