ATHENS,GREECE - APRIL 16: Danijel Pranjic of Panathinaikos in action during the Greek Cup semi-final match between Panathinaikos FC and OFI Crete FC at the Apostolos Nikolaidis Stadium on April 16, 2014 in Athens,Greece. (Photo by Aris Messinis/EuroFootball/Getty Images)
 EuroFootball / 2014 Getty Images
GRČKA

Panathinaikosu oduzeta tri boda

Piše: HinaObjavljeno: 30. studeni 2015. 20:24

Grčki nogometni gigant Panathinaikos drastično je kažnjen za neodigrani derbi protiv Olympiacosa 21. studenoga, kada su navijači atenskog kluba neredima na i oko stadiona spriječili odigravanje susreta.

Grčki nogometni savez je odlučio utakmicu registrirati rezultatom 3-0 za Olympiakos, Panathinaikosu su oduzeta tri boda i 190.000 eura, a morat će i četiri domaće utakmice igrati pred praznim stadionom. Nakon kazne Panathinaikos je pao na peto mjesto ljestvice i zaostaje čak 17 bodova za liderom Olympiakosom. Već dva sata prije utakmice navijači Pao-a sukobili su se policijom, na samom stadionu su gađali bengalkama igrače pirejskog kluba, a nakon što su saznali da se dvoboj neće igrati, provalili su i na teren stadiona Apostolos Nikolaidis.

Linker
19. rujan 2024 10:58