REUTERS
SLUŽBENA POTVRDA

PARIŽANI GASE VATRU NAKON IZJAVA NAJVEĆE ZVIJEZDE Iz francuskog prvaka službenom objavom otkrili kakva je budućnost Kyliana Mbappéa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. svibanj 2019. 01:18

Paris Saint-Germain potvrdio je danas da će Kylian Mbappe, najbolji i nasjkuplji mladi napadač svijeta, iduće sezone sigurno ostati na Parku prinčeva.

U posljednje vrijeme 20-godišnjak davao je novinarima neke dvosmislene izjave koje su mogle sugerirati želju za odlaskom u novi klub.

- Ovo je vrlo važan trenutak za mene, stigao sam do prekretnice u mojoj karijeri. Puno sam naučio ovdje, i osjećam da je možda stigao trenutak za preuzimanje veće odgovornosti. Nadam se da to možda može biti u PSG-u, to bi bilo veliko zadovoljstvo. Ili možda negdje drugdje, u novom projektu - rekao je Mbappe u svom govoru na dodjeli nagrada Udruge francuskih profesionalnih nogometaša, kojeg nije želio dodatno pojašnjavati.

Ubrzo je stigla reakcija kluba.

- U posljednje dvije sezone između kluba i Kyliana Mbappea formiran je čvrst odnos, a ista će se priča nastaviti i iduće sezone. Klub i igrač dijele istu ambiciju, a ona se odnosi na ispisivanje europske povijesti tijekom 50. obljetnice od osnivanja kluba. Riječ je o nečemu što jedva čekamo i želimo zajedno sudjelovati u ispisivanju nove, veličanstvene stranice u klupskoj povijesti, a svatko od uključenih morat će odigrati svoju ulogu kako bismo ostvarili zajednički cilj, stajalo je u službenoj objavi pariškog kluba koja je stigla u ponedjeljak.

Mladi napadač odigrao je za PSG ove sezone u svim natjecanjim 42 utakmice u kojima je postigao ukupno 38 golova, a u posljednje vrijeme dovodilo ga se u vezu s madridskim Realom...

Linker
19. svibanj 2024 20:51