Pep Guardiola
 Reuters/Carl Recine / Action Images via Reuters
NE STIŠAVA SE BURA

PEP GUARDIOLA SMATRA KAKO JE CITY OŠTEĆEN PUNO PRIJE PRODUŽETAKA I PONIŠTENOG GOLA 'Gdje je tada bio VAR?! Možda je u tom trenutku pio kavu?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. kolovoz 2019. 13:33

Manchester City i Tottenham odigrali su ljepoticu kola na Etihadu u kojoj nije bilo konačnog pobjednika (2:2). Momčad Pepa Guardiole postigla je pogodak za 3:2 u sudačkoj nadoknadi, ali nakon reakcije VAR-a sudac je poništio zgoditak jer je ustanovljeno kako je branič Laporte prethodno igrao rukom.

Bile su to scene koje su neodoljivo podsjećale na one iz četvrtfinala Lige prvaka kada su se iste momčadi borile za polufinale kada ja Cityu također VAR poništo pogodak.

Glavni strateg Manchester Cityja Pep Guardiola smatra kako je VAR i ovog puta bio nakoljnjen Spursima.

- Jedanaesterac u prvom dijelu? Pitajte suce iza gola, a onda idite u London pitati VAR. Bio je to penal. Možda je u tom trenutku VAR pio kavu - izjavio je Pep, pa nastavio:

- Zašto u četvrtfinalu Lige prvaka prošle sezone nije dosuđeno igranje rukom Llorentea? Zašto se Christensenu nije sviralo igranje rukom, a igraču Wolvesa je? Šteta. Proživjeli smo Ligu prvaka i danas smo postigli gol iz posljednje akcije, ali pitajte dečke iz VAR-a.

Kada je okršaj s Argentincem Sergiom Aguerom u pitanju Pep kaže:

- Trebao nam je juriš u tom trenutku, a Aguero to nije više mogao. To je dio naše igre, to su emocije. Razgovarali samo nakon susreta i sve izgladili. Volim ga i poštujem i znam za njegov temperament i želju za pobjedom.

Linker
20. travanj 2024 21:58