Drago Sopta/CROPIX
TRANSFER IZ SNOVA

Perica nakon potpisa: 'Idem zabijati na posudbu, a onda se vraćam u Chelsea!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2013. 13:40

Engleski nogometni prvoligaš Chelsea potpisao je petogodišnji ugovor s mladim hrvatskim reprezentativcem, 18-godišnjim Stipom Pericom iz Zadra.

Perica je za Zadar ukupno odigrao 23 utakmice i postigao 10 pogodaka prije odlaska na Stamford Bridge. Na nedavnom Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Turskoj Perica je odigrao tri utakmice i postigao jedan pogodak. Brzo nakon potpisa ugovora Perica je za Zadarski list iznio i svoje dojmove.

- Najsretniji sam čovjek na svijetu u ovom trenutku. Nisam mogao ni sanjati da ću postati igrač Chelsea, ali to je sada stvarnost. Potpisao sam na pet godina, ali ću zbog nemogućnosti da odmah dobijem radnu dozvolu u Engleskoj negdje na posudbu. Odradio sam trening s Chelseom i mogu reći da sam oduševljen kako su me primili igrači. Najviše mi je u prvim trenucima pomogao Branislav Ivanović, odmah mi je dao broj svog mobitela i rekao da ga zovem što god mi treba - kazao je Perica.

Perice se posebno dojmio susret s Mourinhom.

- Čovjek kojeg sam do jučer gledao na televiziji u finalima Lige prvaka bio je ispred mene. Rukovali smo se, a on mi je poželio dobrodošlicu, rekao da moram iz dana u dan naporno trenirati i da očekuje da ubrzo nastupam za Chelsea.

Linker
19. svibanj 2024 05:17