Screenshot
TRAGIKOMEDIJA

POGLEDAJTE JEDAN OD NAJČUDNIJIH GOLOVA IKAD Svom snagom izbio loptu preko cijelog igrališta, a ona par sekundi poslije čudom završila u njegovu golu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2019. 18:23

Iz Engleske stiže priča o jednom od najčudnijih pogodaka na nogometnim terenima uopće, ovoga puta ne iz elitnog Premiershipa, već s niželigaškog okršaja Dunston UTS-a i Guisborougha.

Riječ je o momčadima koje se natječu u manje poznatoj Northern League Division One, u kojoj se često znaju vidjeti i znalački i zabavni potezi.

Jedan komičan dogodio se baš ovoga utorka, u pobjedi Dunstona 3:1 na njihovom igralištu gradu Gateshead, na sjeverozapadu Engleske. Vratar gostujuće momčadi pokrenuo je napad visoko izbijenom loptom na protivničku polovicu, a dočekao ju je branič Dunstona i svom snagom opalio u suprotnom smjeru.

Vidjeli smo više puta što se zna dogoditi kad golman neoprezno istrči sa svoga gola i onda šprintom pokušava spasiti vlastitu mrežu, no ovoga puta je puta protiv njega bilo baš sve, sreća, vjetar, putanja lopte, pa i vratnica vlastitog gola. Pogledajte što se dogodilo.

Linker
02. svibanj 2024 00:39