LONDON, ENGLAND - APRIL 26: Eden Hazard of Chelsea in action during the Barclays Premier League match between Arsenal and Chelsea at Emirates Stadium on April 26, 2015 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
 Julian Finney / 2015 Getty Images
DOGODI SE I NAJVEĆIMA

Pogledajte kako je Chelsea razbijen u 22 minute: 'Dobili smo točno što smo trebali!'

Nogometaši Chelseaja odigrali su prvu utakmicu u predsezoni, i odmah upisali prvi poraz. Engleski je prvak u New Yorku odigrao prijateljsku utakmicu protiv New York Red Bullsa i izgubio 4:2.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. srpanj 2015. 11:01

Utakmica je dobro počela za Chelsea. Engleze je u 26. minuti u vodstvo doveo Lois Remy, a s prednošću su gosti otišli i na odmor. Međutim, u drugom poluvremenu uslijedilo je preokret.

Bikovi su engleskom prvaku u 22 minute zabili tri gola (Castellanos 51', Adams 69', Davis 73'). Pogoci su padali kao na traci pa je tako Eden Hazard u 75. minuti smanjio na 3:2, ali dvije minute poslije konačnih 4:2 postavio je Davis.

Unatoč rezultatu, menadžer Chelseaja Jose Mourinho bio je zadovoljan prvim testom.

"Dali su nam točno ono što nam je trebalo. Da smo došli ovdje i pobijedili 10:0 ja ne bih bio sretan jer bi to znači da je sve bilo prelagano. Dobili smo točno ono što smo trebali", rekao je slavni Portugalac i objasnio:



Chelsea vs New York Red Bull 2-4 2015 All Goals... by alxrecords

"Očito je da smo u drugom dijelu trebali odigrati bolju obranu, a promašili smo i previše prilika, ali smisao ovakvih utakmica je igra, trčanje, vratiti intenzitet u momčad, tako da poraz nije problem. Mi smo vrhunska momčad, s vrhunskim igračima, ali počeli smo trenirati tek prije šest dana", rekao je Mourinho i na kraju rekao par riječi o protivničkoj momčadi:

"Bili su nam odličan protivnik, možda čak i bolji nego što su trebali, ali bila je to odlična utakmica. Dugo će pamtiti da su pobijedili Chelsea, bez obzira što se radi o predsezoni".

Bluesi će u subotu odigrati i drugu pripremnu utakmicu protiv PSG-a, a onda slijedi 'prijateljski' okršaj Mourinha i Enriqueove Barcelone.

Linker
20. svibanj 2024 06:31