Damir Krajac / CROPIX
PRVO LICE SUSRETA

POIGRAO SE S JEDNIM OD NAJSKUPLJIH BRANIČA SVIJETA, ALI OSTAO SKROMAN NAKON NASTUPA ZA PAMĆENJE Dinamov napadač oduševio izjavom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. rujan 2019. 01:06

Hrvatska iz Slovačke nosi tri važna boda u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Među strijelcima u visokoj 4:0 pobjedi našao se i Bruno Petković. Napadač Dinama briljirao je tijekom susreta, a odličan nastup okrunio je fantastičnim pogotkom u 72. minuti.

- Igrali smo jednu jako dobru utakmicu, držali posjed i imali mirnoću. Iako, u prvom poluvremenu nismo zabili sve što smo morali - rekao je Petković u prvoj reakciji za Novu TV

Uslijedilo je pitanje - je li ovo njegova utakmica života?

- Pa sigurno jedna od takvih. Kako napreduješ tako se pojavljuju i sve veće i veće utakmice. Nadam se da ću zadržati ovu konstantu rasta i iz utakmice u utakmicu dokazivati i pokazivati da ću biti sve bolji i bolji.

Kako se osjeća nakon što je izdominirao Milana Škriniara, braniča od 60 milijuna eura?

- Jedna lasta ne čini proljeće. Ne može se reći da sam izdominirao igrača nakon jedne utakmice. Odigrao sam dobru utakmicu, gdje sam nadmudrio svog suparnika i nadam se da će biti što više ovakvih utakmica.

Što je Dalić rekao igračima u svlačionici?

- Naveo nam je ovo kao jako bitnu utakmicu u kojoj treba imati agresivan pristup i ispunili smo sve što je od nas tražio - završio je Petković.

Linker
24. travanj 2024 00:51