Marco Luzzani/Getty Images
OTKRIVAJU TALIJANSKI MEDIJI

POJAVIO SE POPIS IGRAČA KOJE MILAN NAMJERAVA PRODATI Kalinić na izlaznim vratima, a dolazi jedan drugi Vatreni. Gattuso potpisao produljenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2018. 00:12

Nikola Kalinić na izlaznim je vratima Milana ako je suditi prema napisima talijanskih medija.

Calciomercato tvrdi da se najmanje petorica igrača Milana nalaze na popisu onih koji će ljetos napustiti klub. Među njima je Kalinić, a preostali su Mateo Musacchio, Gustavo Gomez, Luca Antonelli i Manuel Locatelli.

Za hrvatskog napadača navodi se da se mučio po transferu iz Fiorentine prošlog ljeta. Hrvatski napadač zabio je svega 4 gola u 32 nastupa ove sezone, a nedavno je imao i nesuglasice s trenerom Gennarom Gattusom koji ga je nakratko bio izbacio iz momčadi.

Spominje se da bi Kalinić opet mogao biti na meti kineskih udvarača. S druge strane, dolazak Ivana Strinića bez odštete iz Sampdorije je praktički gotova stvar, pa je tako Antonellijev odlazak itekako izgledna opcija.

U Milanu su najavili dovođenje jednog ili dva vrhunska igrača na ljeto, kako bi se klub umiješao u borbu za jedno od četiri vodeća mjesta na ljestvici, a ono što je sigurno je da će trener ostati Gennaro Gattuso koji je danas potpisao ugovor do 2021. godine koji će mu donositi oko 2 milijuna eura godišnje.

"Zahvalan sam na ovoj prilici i sretan sam što imam priliku trenirati slavan klub kao što je Milan. Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i nadam se da ću uskoro uspjeti vratiti Milan na vrhunsku razinu", komentirao je Gattuso.

Linker
23. travanj 2024 22:44