REUTERS
STRAŠNO POJAČANJE

'POKUŠAVAMO GA DOVESTI VEĆ GODINAMA I NADAMO SE DA ĆE OVOG LJETA KONAČNO POSTATI IGRAČ REALA' Društvo iz Madrida ima samo jednu želju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2019. 11:11

Trakavica oko dovođenmja Belgijanca Edena Hazarda u redove Real Madrida još uvijek traje. Sjajni veznjak Chelseaja već je neko vrijeme na meti 'kraljevskog kluba' i ako sve bude išlo prema planu uskoro bi trebao ostvariti san i zaigrati u dresu Los Blancosa.

Mediji na Otoku nedavno su objavili vijest kako je priča zapravo gotova i da je čitav posao dogovoren i da se jedino još čeka finale Europske lige u kojem će se u srijedu sastati Chelsea i Arsenal, a zatim bi i službeno trebalo biti objavjeno da Hazard napušta Stamford Bridge.

U prilog tome koliko je Real zainteresiran za dovođenje Belgijanca u svoje redove govore i posljednje riječi predsjednika Reala, Florentina Pereza koji je u razgovoru za španjolski 'Onda Cero's El Transistor' kazao:

- Jako smo zainteresirani za njegovo dovođenje i nadam se da će se to dogoditi ove godine. On je jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Trudimo se godinama učiniti ga igračem Real Madrida i nadam se da ćemo ovog puta uspjeti.

Ukoliko posao bude dogovoren očekuje se kako će 'kraljevski klub' za njegove usluge morati Chelseaju iskeširati oko 150 milijuna eura.

Linker
03. svibanj 2024 04:00