StoryEditor
 Screenshot
TRAŽI SE NJEGOVO IME

POLICAJAC IZ PRATNJE VATRENIH ODUŠEVIO GRAĐANE 'Ovo je kralj! Doznajmo kako se zove legenda, častim ga odmorom u Dubrovniku'

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2018. 13:51

Više od pet sati trajao je put Vatrenih od Zračne luke do Traga bana Jelačića. Prema nekim procjenama junake je na ulice izašlo pozdraviti nešto više od pola milijuna ljudi koji su u glavni grad Hrvatske tijekom dana pristizali iz svih dijelova zemlje.

Hrvatski reprezentativci su tim cijelim putem imali strpljivu i vrijednu pratnju koja se brinula da sve prođe u najboljem redu, a posebnu pozornost građana ukrao je jedan policajac koji unatoč izrazito dugoj vožnji nije skidao osmijeh s lica te je poput junaka s autobusa konstantno pozdravljao okupljenu masu.

 

"Ovaj kralj vozi 4 sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite ovu sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom 7 dana u Dubrovniku", riječi su Mihe Budmana iz Dubrovnika koji je svoje oduševljenje gospodinom s motora jednostavno morao podijeliti preko Facebooka.

Linker
17. srpanj 2020 18:53