Nenad Dugi / Cropix
MALI NOGOMET

Polufinale Kutije šibica - očekuje se finale Mal Gal vs. Promotionplay

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. prosinac 2010. 22:35

SMIT COMMERCE - PROMOTIONPLAY

Najveći malonogometni turnir u Hrvatski, popularna Kutija šibica, stigla je do svog polufinala. Najveće iznenađenje turnira svakako su klinci iz Smit commercea, redom golobradi mladići koji na ovogodišnjem turniru igraju sjajan nogomet. Smit commerce igra odlično, a velika snaga njihove momčadi je i vratar Domagoj Miklec. Uostalom, Smit commerce je čak u tri navrata svoje suparnike nadvisio boljim izvođenjem kaznenih udaraca.

Promotionplay je skup sjajnih velikonogometaša (Štrok, Ješe, Tomić, Čagalj...) i malonogometaša (Čivrag, Bisaku, Čuić, Franja...), te veliki favorit u ovom dvoboju. U četvrtfinalnom ogledu Promotionplay se lakoćom obračunao sa Sava prometom, još jednom momčadi čiji kadar uglavnom čine golobradi mladići.

Velika prednost iskusnijeg Promotionplayja su Hrvoje Štrok i Ante Tomić, dva vrhunska španera, ali i dva velika ljubimca zagrebačke publike.

MAL GAL - BILIĆ ERIĆ SECURITY

Od četiri preostale momčadi na ovogodišnjoj Kutiji šibica Mal-Gal građevinarstvo zasigurno spada u najvećeg favorita. Uostalom, Mal-Gal u svojim redovima ima nekolicinu slovenskih malonogometnih reprezentativaca (Mordej, Čujec, Šnofl...), koji su posljednjih godina na ovom turniru već dokazali svoju kvalitetu.

Mal-Gal građevinarstvo je u četvrtfinalnom ogledu iz daljnjeg natjecanja, boljim izvođenjem kaznenih udaraca, izbacio Don Quijote (braća Morina, Capar, Grcić...), još jednu momčad koja je od samog starta ciljala na najvišu stepenicu

Dosadašnji uspjeh Bilić Erić Securityja ne može se smatrati iznenađenjem, jer riječ je o sjajnoj i uigranoj momčadi. Uostalom, Bilić Erić Security u dosadašnjem je dijelu turnira izbacio i favorita cjelokupnog turnira G.P.V. Elkro Gospić. Fizički i trkački na visokoj razini, Bilić Erić Security danas bi mogao pružiti pravi otpor i Mal-Galu. No, Slovenci su ipak favoriti u ovom dvoboju.

Linker
16. svibanj 2024 16:50