Joosep Martinson/Getty Images
INTERESA NE MANJKA

'POMAMA' ZA HRVATSKIM REPREZENTATIVCEM Nakon jako dobre sezone u Španjolskoj sprema mu se transfer života, evo tko ga sve traži

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 07. lipanj 2017. 20:01

Dvije jako dobre sezone u Španjolskoj, začinjene sa 23 pogotka i devet asistencija, donijele su Duji Čopu dobar status širom Europe tako da hrvatski reprezentativac ne strahuje glede nastavka karijere. Formalno je igrač Cagliarija, ali jasno je da sezonu neće dočekati u Serie A, jer zainteresirani se klubovi javljaju iz dana u dan.

U ovom trenutku za Čopa po dostupnim informacijama najviše “grizu” Hertha, Betis i Fenerbahče. U Herthi je, doduše, neupitno prvi centarfor Vedad Ibišević, ali kako će on uskoro napuniti 33 godine, tako u Berlinu računaju da im treba napadačko osvježenje, a Čopova je prednost činjenica da osim pozicije centarfora jednako dobro može odlično odigrati i na lijevom krilu.


Otro oso de Diego Reyes gooool de Croatia vs...

I u Betisu je stanje s napadačima slično kao u Herthi. Rubén Castro je bio daleko najbolji u prošloj sezoni, a on u lipnju puni 36 godina. Čop je dakle i na meti Fenerbahčea koji nikako nije zadovoljan prošlom sezonom i koji u novoj priprema veliko preslagivanje u momčadi pa je pitanje tko će iz aktualnog kadra uopće ostati u klubu.


---

Čop je sa 27 godina u punoj igračkoj zrelosti, dokazao se u Španjolskoj, stalni je dio hrvatske reprezentacije koja vani uživa golemi ugled, a kako mu je trenutačna cijena iznimno prihvatljivih pet do šest milijuna eura, logično je da u njemu mnogi vide pojačanje koje će im se dobro uklopiti u momčad.

Linker
09. svibanj 2024 10:34