Screenshot: Twitter
'VRATIT ĆE SE JOŠ JAČI'

PONOSNI STIPE MIOČIĆ OTKRIO SVOJE EMOCIJE I POSLAO PORUKU VATRENIM JUNACIMA Evo kako je najjači Hrvat vidio povijesno finale protiv Francuske

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2018. 22:36

Stipe Miočić otkrio je Arielu Helwaniju svoje emocije o nastupu nogometne reprezentacije Hrvatske u finalu svjetskog nogometnog prvenstva te je rekao što misli o finalnoj utakmici.

Helwani je razgovor s Miočićem, koji je odradio u svom showu na ESPN televiziji, jednostavno morao započeti s nogometnom temom. Pitao je Miočića, koji je svaku utakmicu izuzetno predano pratio, što misli o finalnoj utakmici i smatra li da je bolja momčad došla do pobjede, piše Fight Site.

“Ne slažem se da je bilo zasluženo. Mislim da smo bili bolji tim, ali stvari se nisu odvile onako kako su trebale. Dogodili su se neki faktori, od onog igranja rukom do nesretnih golova. No, poginuli smo muški“, rekao je Miočić, koji je svaku utakmicu “Vatrenih” popratio i svojom vlastitom Instagram objavom. Vjerojatno je s veseljem pratio i jučerašnji spektakularni doček u Zagrebu.

Još je bio upitan u tome kako je cjelokupni nastup utjecao na njega, odnosno što je osjećao tijekom utakmica i nakon svih vrijednih pobjeda.

“Naravno da sam ponosan, oni će se vratiti jači nego što su bili”, kratko je rekao Stipe.

Vratiti će se i Stipe jači nego što je bio, upravo je to karakteristika pravih sportaša.

Linker
18. travanj 2024 21:03