FC Porto´s forward from Colombia Radamel Falcao (L) celebrates with teammates forward Silvestre Varela (C) and defender Bruno Alves after scoring against Arsenal during their UEFA Champions League football match at the Dragao Stadium in Porto, on February 17, 2010. AFP PHOTO/MIGUEL RIOPA
 AFP
REVANŠ ZA LIGA KUP

Porto protiv Nacionala na Dragou pokušava nastaviti savršen niz bez poraza

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2011. 23:30

Nakon što su prošlu sezonu "prespavali" i nisu dohavtili niti mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ove sezone Porto s novim trenerom Vilas Boiasom ništa ne prepušta slučaju. Nakon 17 kola Porto je uvjerljivo vodeća momčad portugalske lige, a još ne zna za poraz. U 17 kola tako je Porto upisao 15 pobjeda uz samo dva remija. Posebno je Porto impresivan na svom stadionu, gdje je u 9 utakmica zabilježio isto toliko pobjeda uz impozantnu razliku pogodaka od 28:5. I Nacional je također momčad iz gornjeg doma ljestvice, no teško je za očekivati da može naškoditi Portu, koji izgleda opet sprema momčad za velike stvari. Nacional je u osam gostujućih utakmica upisao samo dvije pobjede i dva remija, dok je doživio čak četiri poraza na strani.

Motiv više Portu će biti i nedavni domaći poraz od Nacionala u Liga kupu, tako da im motivacije i poticaja sigurno neće nedostajati.

Linker
17. svibanj 2024 23:31