CROPIX
PRIPREME ZA EUROPU

POSEBNA DINAMOVA ZIMSKA PRIČA! ODLAZI JEDAN DRAGULJ, A STIŽE DRUGI Velika nada želi napustiti klub, ponuda ima, ali na kakvu će pristati u Maksimiru?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. prosinac 2017. 00:19

Posebna priča nadolazećeg zimskog prijelaznog roka mogao bi biti - Ante Ćorić. Nema tu nikakve tajne, mladi veznjak želio bi napustiti klub. Sad je, naravno, pitanje za koliko su Modri spremni prodati Antu, koji je u Dinamu najbolje plaćen od svih mladih igrača.

Saznajemo da Ćorić ima dobrih ponuda, ali ne onakvih kakve su se očekivale prošle godine. Svi znamo kakva je situacija s Ćorićem, pa će biti zanimljivo vidjeti na koju bi prodajnu svotu Dinamo pristao.

Zagreb, 210717.
Stadion Maksimir.
Hrvatski telekom Prva liga, drugo kolo, GNK Dinamo i HNK Cibalia.
Na fotografiji: Ante Coric.
Foto: Srdjan Vrancic / Hanza Media
Srdjan Vrancic / Hanza Media / CROPIX
Ante Ćorić

S obzirom na činjenicu da Dinamo nije osvojio prvenstvo te da nije izborio sudjelovanje u Europskoj ligi, ova je godina bila svojevrsna konsolidacija kluba. Primarni je cilj ponovno osvajanje naslova državnog prvaka, a s obzirom na prednost od 12 bodova, to je Modrima već sada nadohvat ruke.

Također, cilj je bio i afirmacija mladih igrača, što se definitivno i dogodilo. Naravno, Modri će trebati nekoliko pojačanja ne bi li sljedeće godine bili konkurentni u Europi, iako su svi u Maksimiru svjesni da će se teško ući u Ligu prvaka s obzirom na promjenu sustava.

No vratimo se Ćoriću. Ako se proda, a to je zaista vjerojatna opcija, onda bi Dinamo iz Lokomotive (barem su takve ambicije) kupio - Lovru Majera.

Linker
06. svibanj 2024 13:46