REUTERS/Giorgio Perottino / REUTERS
KADA ŽIVOT UDARI

POTPUNI SLOM NOGOMETNE LEGENDE Nekad trpao u Realu i Interu, a danas su ga svi zaboravili! Talijan seli u amatere: 'Jako sam tužan, ali to je život'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2017. 15:23

Nekad velika zvijeda i jedan od najvećih napadača svog vremena, Talijan Antonio Cassano na korak je do potpisa ugovora s amaterskim klubom Sampierdareneseom.

Bivša špica Rome, Real Madrida, Intera, Milana i Parme već duže vrijeme ne može pronaći klub, čak štoviše, zainteresiranih nema apsolutno nigdje. Ali, ipak izgleda kako su ovom 34-godišnjem napadaču odlučili pružiti priliku i nadu u malom amaterskom klubu u blizini Genove.

Ova legenda talijanskog nogometa imala je bogatu karijeru, a posljednje službene utakmice ubilježio je u dresu Sampdorije. Kada je reprezantacija u pitanju, za Azzurre je upisao 39 utakmica i postigao je 10 golova.

Cassano je svoje posljednje dane u Sampdoriji završio na jako tužan način. Naime, proteklih je mjeseci morao trenirati s mladom momčadi, a zahtjev da mu se omogući treniranje s prvom ekipom je odbijen.

- Jako sam tužan zbog toga. Ne rastužuje me to što su rekli 'ne' već činjenica da neću moći trenirati sa svojim prijateljima. Zahvaljujem se Cicciou Pedroneu i njegovom osoblju. Naučio sam puno od njih, ali to je život, sada moram dalje - govorio je utučeni Cassano.

Antonio Cassano
REUTERS/Alessandro Garofalo / REUTERS

Linker
16. travanj 2024 12:42