CROPIX
PRVACI U BAHATOSTI

POTRES U HAJDUKU 'Prenerazio sam se kad sam nas vidio! Ovo je sramotno izdanje i dno dna! Sama arogancija...'

Osmijeh i radost na licu Zorana Zekića, bijes kod Damira Burića. Tako su izgledali treneri Osijeka i Hajduka nakon međusobne utakmice u kojoj su domaći slavili u Gradskom vrtu. Zekić već neko vrijeme ističe kako je ponosan na odnos igrača prema radu i sretan je što su napokon za to i nagrađeni bodovima.
Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 07. studeni 2015. 20:26

- Iznimno sam ponosan na njih jer su toliko disciplinirani i željni rada, unatoč svim problemima koje imamo. Prezadovoljan sam s prvim poluvremenom. Bili su agresivni, brzi, imali dobar ritam, šanse.. Još se patimo s realizacijom, ali srećom ipak smo zabili. Sretan sam jer smo dobili veliki klub, mislim da smo i mi uvjetovali igru Hajduka, a uvjeren sam da ćemo ovako i dalje raditi - rekao je Zekić, koji nije pao u euforiju.

- Neće nam sada biti lakše, ali imamo puno rezerve u sebi. Bili bi idioti kada bismo od jedne pobjede radili ne znam kakvu radost. No, imali smo situaciju da smo pristupom i igrom okrenuli dio publike na stadionu na svoju stranu i samo tako možemo vratiti navijače - istaknuo je trener Osječana i najavio kaznu za Zorana Lesjaka nakon što mu je Lovre Kalinić obranio kazneni udarac kojega stoper Osječana nije ni trebao izvesti.

- Lukić i Škorić su bili zaduženi, a u utorak ću saznati zašto je to Lesjak učinio i bit će kažnjen. Bio bi kažnjen i da je zabio gol. Ne znam, valjda je imao žutu minutu, no to ćemo riješiti, jer ja ni s njim ni drugim igračima nemam nikakav problem.

S obzirom na nastup Damir Burića očekivalo bi se kako će kazne pljuštati i na Poljudu, no na kraju je rekao da im je najveća kazna to što su izgubili utakmicu za koju je on najavio da ga ni bod ne bi zadovoljio.

- Iskrene česttike Osijeku na zasluženoj pobjedi i jer je pokazao srce, htijenje, borbenost angažman...a moji momci aroganciju, bahatost... Ovo je sramotno izdanje i o tome ćemo morati puno pričati - kazao je u uvodu Burić, a onda i dodao.

- Sa svima sam razočaran, osim s Kalinićem. Svi se moramo vratiti na ono što nas je prije krasilo. Imamo dovoljno vremena za priču i analizu osobito zadnje dvije utakmice. Nismo prvo poluvrijeme faul napravili. Osijek je bio napaljen, angažiran i ja sam mislio da smo to mi. Prenerazio sam se kada sam gledao kako izgledamo na terenu. Naivno, zeleno. Svaka čast Osijeku koji je taktički dobro odigrao, a ovo što smo mi odigrali je dno dna - zaključio je Burić, koji je na kraju Zekiću poželio da ovako odigraju i protiv Rijeke, na što mu je ovaj odgovorio da Osijek nema drugog izbora nego tako igrati protiv svih, pa i protiv Dinama.

Linker
19. svibanj 2024 04:54