GNK Dinamo
VELIKO SRCE

POTRESNA PRIČA NA KOJU NITKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN I Modri odlučili pomoći obitelji iz Zagreba: Donijeli pakete, a Šitum ih pozvao i na utakmicu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2017. 16:22

Posljednjih dana glavna je tema dirljiva priča o četveročlanoj obitelji iz Zagreba koja je u izuzetno teškom financijskom stanju jer nezaposleni roditelji dvoje maloljetne djece ne mogu prehraniti svoju obitelj niti imaju normalne uvjete za život, a osim teške financijske situacije gospodin Ilija boluje od multiple skleroze.

GNK Dinamo odlučio se također uključiti u akciju i uz ostale građane pokušati barem malo uljepšati život jednoj zagrebačkoj obitelji.

Modri je klub pripremio paket s raznim namirnicama za život, kao i školski pribor za osmogodišnju djevojčicu, a poklon je obitelji Karamatić u ime kluba predao igrač prve momčadi Mario Šitum.

GNK Dinamo

Uz akciju kluba, igrači Dinama odlučili su i financijski pomoći ovoj zagrebačkoj obitelji. Gospodin Ilija i njegova djeca inače su veliki navijači modrog kluba pa je tako Šitum pozvao obitelj Karamatić da budu gosti na Maksimiru na otvorenju drugog dijela sezone i utakmici Dinamo - Slaven Belupo, 18. veljače.

GNK Dinamo

Linker
06. svibanj 2024 12:59