PORTSMOUTH, UNITED KINGDOM - DECEMBER 26: Niko Kranjcar of Portsmouth runs into Scott Parker of West Ham during the Barclays Premier League match between Portsmouth and West Ham United at Fratton Park on December 26, 2008 in Portsmouth, England. (Photo by Christopher Lee/Getty Images)
 Christopher Lee/Getty / 2008 Getty Images
NIJE ZA OTPIS

POVRATAK NA VELIKU SCENU Velikan otputovao u SAD kako bi doveo Niku Kranjčara!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 16. svibanj 2016. 20:20

Američka je avantura kratko trajala, Niko Kranjčar vraća se u Europu!

Tako barem tvrde škotski mediji čiji 'insajderi' bruje da Glasgow Rangersi nakon što su osigurali povratak u elitu računaju osigurati i usluge Nike Kranjčara i Joeyja Bartona. Štoviše, menadžer Rangersa Mark Warburton osobno je otputovao u New York kako bi našeg veznjaka nagovorio na povratak na Otok, mjesto njegove najveće profesionalne sreće.

"Kranjčar je trenutačno član Cosmosa, ali Warburton ga je označio kao ključnog kandidata za mjesto u veznom redu. odlazak u SAD dokaz je koliko ga Rangersi žele", piše škotski Daily Record.

Rangersi inače igraju finale Kupa u nedjelju protiv Hiberniana, a nakon toga će krenuti sa slaganjem nove momčadi. Ako se najave ostvare, dogovor s Kranjčarom mogao bi biti postignut već do sljedećeg tjedna.

"Ne čudi me interes, on je sjajan igrač. Tehničar, ali i čovjek. Problem je jedino u kakvoj je formi, treba vidjeti koliko je spreman, ali ako je spreman, uvjeren sam da će biti sjajno pojačanje za Rangerse", pohvalio ga je trener njegove karijere, Harry Redknapp.

Linker
13. svibanj 2024 07:35