Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
VRATIO SE NAKON 76 DANA

POVRATNIK MATEO KOVAČIĆ DOBIO JE PLJESAK NA OTVORENOJ SCENI Španjolski mediji tvrde: Mogao bi imati ključnu ulogu

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 02. prosinac 2017. 14:42

Mateo Kovačić vratio se u redove Reala u utorak u utakmici Kupa kralja protiv niželigaša Fuenlabrade (2:2). Bila mu je to prva natjecateljska utakmica za Real od ozljede aduktora 13. rujna u utakmici Lige prvaka protiv APOEL-a. Dakle, nakon 76 dana.

Publika ga je prethodno zadnji put vidjela s bolnom grimasom na licu kako se udaljava prema tunelu.

Kovačić je igrao do 81. minute kada ga je trener Zinedine Zidane zamijenio. Publika Santiago Bernabeua mu je zapljeskala, a navijači iza gola skandirali su njegovo ime.

Španjolski mediji nakon Kovačićeva povratka pišu kako nije bilo njegovih prodora te da mu nedostaje ritma, što je uobičajeno za igrača koji se vraća nakon ozljede.

“Vratio se nakon 80 dana, nedostajao je Real Madridu, no još uvijek mu treba vremena kako bi prolazio kroz protivničke linije kako on to zna raditi“, komentar je Marce. “Kovačić nije bio postojan, bio je izgubljen prilikom dodavanja te mu je nedostajao prodor s loptom koji ga inače definira kao igrača“, napominje AS.

“No, dolazi nakon što nije bio aktivan više od dva mjeseca, zbog čega je sve ovo opravdano. Sada se mora dići u formi, jer Zidane želi mijenjati igrače na sredini terena, a Hrvat u tome ima ključnu ulogu“, dodaju te novine sa sjedištem u Madridu.

El Mundo ističe u naslovu da je “jedina dobra vijest bio Bale“ jer da je trećeligaš bio na korak do produžetaka.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
03. svibanj 2024 19:01