getty images
VRUĆI GRČKI DERBI

Pranjić srušio Olympiacos, Nigerijac pao u nesvijest, trener PAO-a nokautiran!

Za Pao je cijelu utakmicu odigrao i Schildenfeld, dok je Petrić ušao u 77. minuti. Olympiacosu je ovo bio prvi poraz u ligi ove sezone nakon 24 pobjede i 2 remija
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2014. 21:47

Danijel Pranjić bio je strijelac jednog gola za Panathinaikos, koji je u velikom grčkom derbiju u sklopu 27. prvenstvenog kola sa 3:0 svladao Olympiacos na njegovom stadionu. Pranjić je zabio za 1:0 u 45. minuti, drugi gol za goste postigao je Berg u 68. minuti, a u samoj završnici se u strijelce upisao i Abeid.

Domaćin nije iskoristio niti kazneni udarac, a utakmica je bila prekinuta na nekoliko minuta jer je trener gostiju Anastasiou bio pogođen u glavu nekim predmetom bačenim s tribina. Derbi će biti upamćen i po nesreći mladog igrača Olympiacosa Michaela Olaitana koji se sredinom prvog poluvremenu srušio nasred travnjaka. Hitno je izveden sa terena i prevezen u bolnicu, a posljednje informacije govore da je Nigerijac dobro. Ipak, uzrok pada u nesvjest je nepoznat..

Za Pao je cijelu utakmicu odigrao i Schildenfeld, dok je Petrić ušao u 77. minuti. Olympiacosu je ovo bio prvi poraz u ligi ove sezone nakon 24 pobjede i 2 remija, ali je i dalje uvjerljivi lider sa 74 boda, dok je Pao na 4. mjestu sa 50 bodova.

Linker
06. svibanj 2024 01:57